Άννα Μαρία Βέλλη – Άρης Μακρής: Από τις ευτυχισμένες στιγμές, μέχρι τις φήμες του διαδικτύου για κακοποίηση

Στο προσκήνιο ήρθε και πάλι η σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Άρη Μακρή.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά της youtuber σε έναν πρώην σύντροφο από τον οποίο η ίδια είχε δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά, χωρίς να αποκαλύπτει δημοσίως το όνομά του.

Οι χρήστες των social media «φωτογράφισαν» τον Άρη Μακρή, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο προβεβλημένους πρώην συντρόφους της. Με ανάρτησή του στα social media ο γνωστός ηθοποιός ότι δεν είναι εκείνος για τον οποίο αναφέρεται η Άννα Μαρία Βέλλη και πως όλα αυτά που γράφονται για εκείνον έχουν σκοπιμότητα τα views.

Άννα Μαρία Βέλλη – Άρης Μακρής: Το χρονικό της σχέσης τους

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για σχεδόν τρία χρόνια, και η εικόνα που παρουσίαζαν προς τα έξω, ήταν εκείνη του τέλειου ζευγαριού. Φωτογραφίες, βίντεο, video clip, και συνεντεύξεις, με πολλές εκδηλώσεις αγάπης εκατέρωθεν, έκαναν την Άννα Μαρία Βέλλη και την Άρη Μακρή να θεωρούνται ως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μάλιστα, η Youtuber δημοσίευε συχνά στο κανάλι της βίντεο δείχνοντάς μας στιγμές από την καθημερινότητά τους στο σπίτι που συγκατοικούσαν στο κέντρο της Αθήνας και τα ταξίδια τους στο εξωτερικό.

Η σχέση αυτή κράτησε σχεδόν τρία χρόνια, ενώ ο χωρισμός τους – παρά τις φήμες – έκανε σχεδόν έναν χρόνο να επιβεβαιωθεί. Την είδηση επιβεβαίωσε η Άννα Μαρία Βέλλη μέσα από ένα βίντεο που έκανε στο κανάλι της στο youtube λέγοντας όμως ότι δε θα κάτσει να αναλύσει τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της σχέσης της με τον Άρη Μακρή.

Από τη δική του πλευρά, ο Άρης Μακρής αρκετό καιρό μετά, όταν η Άννα Μαρία Βέλλη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο λόγω Survivor, είχε δηλώσει, «Έτσι και αλλιώς, η απόφαση μας να χωρίσουμε ήταν πολύ ώριμη. Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εμένα. Δεν υπάρχουν κακές σκέψεις. Προσωπικά δεν κρατώ καμιά κακία».

Ωστόσο, μια αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Βέλλη τον Νοέμβριο του 2021 για μια κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν με πρώην σύντροφό της, το όνομα του οποίο δεν κατονόμαζε, έκανε πολλούς να θεωρήσουν ότι αναφέρεται στον Άρη Μακρή.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο Άρης Μακρής αναγκάστηκε μέσα από δηλώσεις του να πάρει θέση τονίζοντας ότι δεν αναφέρεται σε εκείνον.

«Γνώριζα από την Άννα Μαρία για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει. Εγώ άργησα να το πάρω χαμπάρι. Το κατάλαβα, όταν συνδύασαν το όνομά μου με την είδηση και δέχτηκα μηνύματα στα social media. Δεν ήθελα να πάρω θέση γιατί δεν έχει νόημα να μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Δεν με ενόχλησε που συνδύασαν το όνομά μου με αυτή την υπόθεση γιατί ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Απ’ όσο ξέρω δεν έχει θίξει και κάποιο όνομα. Εμένα δεν πείραξε γιατί δεν είναι αλήθεια, αν ήταν θα με πείραζε. Δεν επικοινώνησα μαζί της, έχουμε να μιλήσουμε δύο χρόνια», ήταν τα λόγια του Άρη Μακρή.

Η ιστορία όμως όπως φαίνεται δεν έκλεισε εκεί, αφού η Άννα Μαρία Βέλλη έχει πολλές φορές ερωτηθεί για τον κακοποιητή της. Ωστόσο, σε ένα από τα τελευταία βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube κάποιος ρώτησε την Άννα Μαρία Βέλλη αν ισχύει η φήμη ότι ο συγκεκριμένος άνδρας (ειπώθηκε χωρίς ονόματα) κάνει παρέα με γνωστή youtuber/πρώην φίλη της. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι ισχύει με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά» και να γράφουν όλοι ότι μιλάει για τον Άρη Μακρή.

@amiyiamireal Σχετικα με το προηγουμενο τικ τοκ! Ολο το βιντεο στο κανάλι μου #amiyiamitube #fyp #xyzbca #fypシ #mpesfypgamw #xyzabc ♬ πρωτότυπος ήχος – Amiyiami

Τα σχόλια που ακολούθησαν όμως, έκαναν τον Άρη Μακρή να αναγκαστεί – χωρίς κι εκείνος να κατονομάζει κανέναν – να προχωρήσει σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. Στην οποία ξεκαθάριζε τη θέση του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Makris (@arismakris)

Διάβασε όλα όσα έγραψε ο Άρης Μακρής:

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος.

Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους».

Εμείς να θυμίσουμε ότι σε κοινή συνέντευξη που είχαν δώσει στο παρελθόν, αναφερόντουσαν στο αν και κατά πόσο ζηλεύει ο ένας τον άλλον, ενώ για το πως αντιδρούν όταν θυμώνουν, η Άννα Μαρία Βέλλη είχε πει για τον Άρη Μακρή, «Όταν τσακωνόμαστε, είναι άλλος άνθρωπος από αυτόν που γνωρίζετε. Δεν εκνευρίζεται εύκολα, αλλά αν εκνευριστεί, εγώ φεύγω από το σπίτι», είχαν  αναφέρει στο Celebrity Travel.

Άννα Μαρία Βέλλη – Η στιγμή που μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση

Στις 25 Νοεμβρίου 2021 με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε φωτογραφία της με μελανιασμένο μάτι.

«Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με Πιστέψουν;» έγραφε στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnaMaria Velli (@amiyiami)

Η Άννα Μαρία Βέλλη μήνες αργότερα προχώρησε σε μία ομιλία στο TEDx, όπου αναφέρθηκε στην κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της, ενώ δεν δίστασε να παρουσιάσει και φωτογραφικό υλικό της ίδιας με μώλωπες. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή youtuber ανέφερε:

«Στη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεψε.

Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα… Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι».

Read More

And More