Άννα Μαρία Βέλλη – Άρης Μακρής: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Άρης Μάκρης είναι δύο φρέσκα πρόσωπα που ακολουθούν ο καθένας τα δικά του επαγγελματικά βήματα αλλά έχουν κοινή προσωπική ζωή. Εκείνη, δηλώνει ηθοποιός όμως η ενασχόληση της με το youtube channel της και η συμμετοχή της σε τηλεοπτικές εκπομπές φαίνεται ότι της έχουν κλέψει την καρδιά. Φέτος, η Άννα-Μαρία θα είναι η οικοδέσποινα του La Banda που θα αρχίσει να προβάλλεται τον επόμενο μήνα στο νέο κανάλι.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά το τέλος του μιούζικαλ “Mamma Mia” πρόκειται να συμμετάσχει στη νέα θεατρική παράσταση “Μαριχουάνα Stop” και έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 2μισι χρόνια και η σχέση του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έχουν καταφέρει να βρουν κοινό κώδικα επικοινωνίας και να κρατήσουν την ισορροπία και την ηρεμία στη σχέση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με την πρώην συγκάτοικο της, η Άννα – Μαρία φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσει με τον αγαπημένο της. Είναι κάτι που το σκεφτόντουσαν καιρό και επιτέλους έγινε πραγματικότητα!

Μαζί στο Παρίσι…

Read More

And More