Άννα Μαρία Βέλλη: Ξεσπά για τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη – “Λυπάμαι, όχι για το Κου Πεπε, αλλά…”

Ο ένας μετά τον άλλον τοποθετούνται δημόσια οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz σχετικά με τις ομοφοβικές, όπως χαρακτηρίστηκαν, δηλώσεις του Πάνου Καλίδη, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.

«Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι… Μακριά από μας η ομοφυλοφιλία… Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου… Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… Αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο…», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Μετά την Μαίρη Συνατσάκη, την Αθηνά Οικονομάκου, την Δανάη Μπάρκα και τον Νίκο Μουτσινά, η Άννα Μαρία Βέλλη με τη σειρά της θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια επί τους θέματος και να δώσει την δική του απάντηση στον Πάνο Καλίδη και τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο.

«Λίγο καθυστερημένα έρχομαι και εγώ στο feed σας να σχολιάσω τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλίδη. Και εγώ διαβάζοντάς τες αηδίασα, ωστόσο είμαι αντίθετη με τη ρητορική μίσους και τα σχόλια που τον χλευάζουν, τόσο για τη δουλειά του, όσο και για τον ίδιο σαν άνθρωπο. Όσο κλισέ κι αν είναι, το μίσος γεννάει μίσος και έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που θα θέλατε. Ας βρούμε άλλους τρόπους να ανοίξουμε τα μάτια σε ανθρώπους σαν τον Πάνο. Και που ξέρετε; Ίσως κατορθώσει έστω και αργά να δώσει στα παιδιά του την αγάπη που δεν πήρε. Λυπάμαι Πάνο, όχι για το Κου Πεπε, αλλά που δεν ήσουν τυχερός σαν κι εμένα να δεις περισσότερα πράγματα για τον κόσμο. Υπάρχει ακόμη ελπίδα», έγραψε χαρακτηριστικά στα stories της.

Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει άποψη και δεν φοβάται να την εκφράσει ελεύθερα.

Read More