Άννα Μαρία Βέλλη: «Χαρήκατε για την προσωπική μου κατάκτηση»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη το απόγευμα της Τρίτης 12/7, κάνοντας τον δικό της απολογισμό για την απόφασή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, ακριβώς πριν ένα χρόνο.

Έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές συνεδρίες με τον ψυχολόγο, η Άννα Μαρία Βέλλη δηλώνει σήμερα ανακουφισμένη, ενώ δεν κρύβει τα δάκρυα συγκίνησης.

Η γνωστή youtuber λίγες ώρες μετά την ανάρτησή της δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους περισσότερους να εξομολογούνται κάτι παρόμοιο αλλά και άλλους που θα ήθελαν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Η Άννα Μαρία Βέλλη λοιπόν, σήμερα, Τετάρτη 13/7 έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι της έστειλαν μήνυμα, με την ίδια να γράφει: «Όλα τα μηνύματά σας στο χθεσινό μου στορυ είναι τόσο γεμάτα αγάπη, βελτίωση, αντίληψη, κατανόηση που σήμερα μου φτιάξατε τη μέρα. Είτε είστε σε αυτούς που κάνετε ψυχοθεραπεία και ξέρετε τι αισθάνθηκα χθες είτε ανήκετε σε αυτού που θέλουν να ξεκινήσουν και πήρατε έμπνευση και κουράγιο από το στορυ μου είτε ακόμα και αν δεν είστε εκεί αλλά χαρήκατε για την προσωπική μου κατάκτηση».

Read More

And More