Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Aποκαλύπτει γιατί δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της


Τα καλοκαιρινά γαμήλια σχέδια της  Άννας -Μισέλ Ασημακοπούλου και του συντρόφου της, Γιώργου Λεγάκη, φαίνεται ότι χάλασαν οι εξελίξεις με τον κορονοϊό, καθώς η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 τους αποθάρρυναν από τη θρησκευτική επισημοποίηση της σχέσης τους.

«Περάσαμε ένα ήρεμο καλοκαίρι. Ηταν διαφορετικό για όλους, έτσι και για μας. Οπότε αποφασίσαμε να το περάσουμε μαζί με τον σύντροφό μου σε πολύ κλειστό κύκλο», δήλωσε στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη η γοητευτική ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Η ίδια όταν τη ρωτήσαμε για το ότι υπήρχαν πληροφορίες για θρησκευτικό γάμο μέσα στο καλοκαίρι μάς αποκάλυψε πως «τα σχέδιά μας, όπως και πολλών ανθρώπων, άλλαξαν ριζικά λόγω της πανδημίας. Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν όταν και όπως πρέπει».
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με τον Γιώργο Λεγάκη διατηρούν σχέση πέντε ετών, έχοντας γνωριστεί μέσα από κοινούς φίλους σε βραδινή έξοδο. Εδώ και τρία χρόνια, μάλιστα, μένουν μαζί στο κέντρο της Αθήνας, όταν φυσικά εκείνη δεν βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τις πολιτικές υποχρεώσεις της, ενώ κατά την περίοδο του lockdown, λόγω της πανδημίας, οι δυο τους πέρασαν την καραντίνα στο σπίτι του κ. Λεγάκη στο Μάτι Αττικής.

Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ
Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί το 2016, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στις ΗΠΑ. Ενα από τα βράδια τους στην καρδιά της Αμερικής, ο Γιώργος Λεγάκης πρόσφερε στην εκλεκτή της καρδιάς του ένα δαχτυλίδι, αιφνιδιάζοντάς την, καθώς δεν είχε ιδέα για την κίνησή του αυτή. Ο επιχειρηματίας θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του μέσα από αυτόν τον τρόπο και να δείξει στην πολιτικό ότι είναι έτοιμος να μοιραστεί την υπόλοιπη ζωή του στο πλάι της και να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα.

Το πολυπόθητο «I do» από την Αννα-Μισέλ δεν άργησε να έρθει και από τότε η πολιτικός της Ν.Δ. δείχνει να έχει βρει στο πρόσωπο του αγαπημένου της όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούσε. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Λεγάκης είναι εργολάβος δημοσίων έργων και πολύ καταξιωμένος στον τομέα του, ενώ η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εκτός από τον ρόλο της ως αντιπροέδρου της Επιτροπής Παγκόσμιου Εμπορίου του Ευρωκοινοβουλίου, αναλαμβάνει νέες δράσεις ως μέλος της νέας επιτροπής για την τεχνητή νοημοσύνη.
Επίσης έχει έντονη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα με τις δικές της παραγωγές, με τίτλο «Εu backstage», όπου αναλύει και αποκαλύπτει τις άγνωστες στο ευρύ κοινό πτυχές της λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Read More

And More