Η πρώτη κρέμα που μεγαλώνει το στήθος! Ποιες διάσημες τη χρησιμοποιούν!

Το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες πάνω μας είναι τα μάτια μας! Σωστά; Όσες εξακολουθούν να το πιστεύουν μπορούν να μη διαβάσουν παρακάτω…

Γιατί αυτό το επαναστατικό προϊόν δεν υπόσχεται να σου χαρίσει τεράστιες βελφαρίδες ή βλέμμα που μαγνητίζει, αλλά στητό και πλούσιο στήθος, μεγαλύτερο κατά μισό νούμερο! Ναι! Πρόκειται για το Rodial Boob Job ένα προϊόν σε μορφή gel που “δεσμεύει” τα λιποκύτταρα καθώς ταξιδεύουν σε όλο το σώμα και αφού εφαρμόζεται καθημερινά στην περιοχή του στήθους αυξάνει το μέγεθός του παραπάνω από το μισό.

Τι περιέχει
Το βασικό ενεργό συστατικό του είναι φυτοστερόλη (ασφαλές μαλακτικό συστατικό με δομή όμοια με αυτή των οιστρογόνων που διεγείρει τη φυσική ανανέωση του δέρματος όταν αυτή φθίνει) φυτικής προέλευσης από εκχυλίσματα ρίζας από την Ασία. Το ενεργό αυτό συστατικό δεν έχει καμία ορμονική δράση και ενεργεί μόνο στο δέρμα και στον λιπαρό ιστό ακριβώς από κάτω.

Πώς χρησιμοποιείται
Μια φορά την ημέρα και για 56 συνεχόμενες μέρες κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο στήθος.

Ποιες διάσημες τη χρησιμοποιούν;
Σύμφωνα με την Daily Mail πολλές είναι οι διάσημες που έχουν στο ντουλάπι του μπάνιου τους την Rodia Boob Job. Μεταξύ άλλων οι Scarlett Johansson, Eva Mendes, Victoria Beckham και Kelly Brook.

Το προϊόν μπορείς να το βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Beauty Works και κοστίζει 142.64€.

Read More

And More