Άννα Πολλάτου: Το συγκινητικά λόγια της νονάς της και η φωτογραφία στο facebook: “Πάντα κάναμε όνειρα ότι θα σε πάντρευα…τώρα”;

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της αθλήτριας Άννας Πολάτου, σόκαρε και συγκίνησε όλη την Ελλάδα. Η ιδιαίτερη πατρίδα της η Κεφαλονιά, έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ οι δικοί της άνθρωποι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Άννα χάθηκε για πάντα και ότι δεν θα αντικρύσουν ποτέ ξανα το κορίτσι τους… τον άγγελό τους όπως την έλεγαν τα αδέλφια της.

Η νονά της Άννας, ανέβασε σε ένα από τα δυο προφίλ που διατηρούσε η Ολυμπιονίκης μας στο facebook, μια φωτογραφία της Άννας από την ημέρα του γάμου της-στον οποίο ήταν παράνυφος- γράφοντας το εξής σπαρακτικό και συγκινητικό μήνυμα:

“Αγάπη μου αυτή η φώτο είναι από το γάμο μου, που ήσουν η πρώτη παράνυφος μου. Πάντα κάναμε όνειρα ότι θα σε πάντρευα… τώρα…; Ο πόνος μου είναι αφόρητος! Πως θα σε αποχαιρετήσω σήμερα, πες μου πως; Σε λατρεύω!!! Η νονά σου.”

Και αυτό βέβαια δεν ήταν το μόνο συγκινητικό μήμυνα στο facebook της Άννας. Και τα δυο προφιλ της έχουν γεμίσει με φωτογραφίες και συγκινητικά αντίο από χιλιάδες φίλους της.

Read More

And More