Άννα Πρέλεβιτς: Ξέγνοιαστες στιγμές με την αδερφή της στη Γλυφάδα, μετά το χωρισμό της [pics]

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στη ζωή της το τελευταίο διάστημα η Άννα Πρέλεβιτς, αφού μετά το χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαπέτρου ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, έχει βρει ξανά τις ισορροπίες της και έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς της. Το όμορφο μοντέλο έχει επιλέξει γενικά να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγει να μιλάει δημόσια για τις σχέσεις της.

Η συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή “Έλα χαμόγελα” έχει γυρίσει σελίδα και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί με τους ανθρώπους που αγαπά. Η ίδια είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της, Τέα Πρέλεβιτς, και έτσι δεν θα μπορούσε να μείνει σε άλλο σπίτι μετά από το χωρισμό της. Οι δυο γυναίκες, μετά το τέλος της καραντίνας, έχουν ξεκινήσει τις βόλτες κάνοντας όλα όσα τις χαροποιούν.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Άννα και την Τέα Πρέλεβιτς κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας τους στη Γλυφάδα. Οι δύο πανέμορφες αδερφές έκαναν rollers και γυμνάστηκαν απολαμβάνοντας παράλληλα τον καλοκαιρινό καιρό.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More