Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Φωτογραφίες

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός μετά από ένα καλοκαίρι που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή, είναι έτοιμοι να περάσουν τα πρώτα του Χριστούγεννα ως παντρεμένοι.

Το αγαπημένο ζευγάρι τον περασμένο Ιούνιο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησία στην Αθήνα, έχοντας στο πλευρό του τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα. Οι δυο τους παραμένουν full in love ενώ μέρα με τη μέρα η σχέση τους δυναμώνει περισσότερο.

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός αποφάσισαν να κάνουν μια εξόρμηση στο εξωτερικό και ο προορισμός που επέλεξαν ήταν το Λονδίνο.

Η Άννα Πρέλεβιτς ως λάτρις των social media μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι με τον αγαπημένο της, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από όσα έκαναν εκεί. 

Η ίδια μάλιστα, μοιράστηκε και μια άγνωστη ιστορία από τη γνωριμία τους από την περίοδο που σπούδαζαν και οι δυο στο Λονδίνο, χωρίς όμως να το γνωρίζουν.

«Το 2009 ήμουν 2ο έτος φοιτήτρια στο Λονδίνο. Την ίδια περίοδο στο Λονδίνο, ο Νικήτας έκανε το μεταπτυχιακό του. Όταν γνωριστήκαμε το 2021, σχεδόν μία δεκαετία αργότερα, καταλάβαμε ότι στο Λονδίνο τότε, είχαμε κοινές παρέες, συχνάζαμε στα ίδια μέρη αλλά δεν έτυχε ποτέ να γνωριστούμε!

Η μοίρα είχε τα δικά της σχέδια, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι κάποιες συναντήσεις, αξίζουν την αναμονή. Υ.Γ: Έχω και άλλη μία παρόμοια ιστορία με Νικήτα από Αθήνα το 2019 θα σας την πω κάποια άλλη στιγμή!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Άννα Πρέλεβιτς.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More