Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Στη Μύκονο η πρώτη απόδραση του νεόνυμφου ζευγαριού – Φωτογραφίες

Ο φετινός Ιούνιος μπορεί να έκανε ποδαρικό με άστατο καιρό, ωστόσο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τα νησιά «βούλιαξαν» από κόσμο στην πρώτη μίνι απόδραση του φετινού καλοκαιριού.

Και φέτος, η Μύκονος βρίσκεται στους top προορισμούς με τους Έλληνες celebrities να κάνουν τις πρώτες βόλτες τους στο νησί των ανέμων, σε ένα χαλαρό τριήμερο μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μεταξύ αυτών και η Άννα Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό, που το Σάββατο 27 Μαίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια υπέροχη τελετή στην Αθήνα.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός πραγματοποίησαν την πρώτη τους απόδραση μετά τον γάμο και λίγο πριν ξεκινήσουν για το ταξίδι του μέλιτος, βρέθηκαν στο νησί των ανέμων για να περάσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης μακριά από την πόλη. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια της βόλτας του στα Ματογιάννια:

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι, μετά από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η χαρά αλλά και η συγκίνηση ήταν τα συναισθήματα που επικράτησαν στο χαρμόσυνο γεγονός ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι σε κτήμα της Αττικής στο οποίο τραγούδησε ο Διονύσης Σχοινάς και όλοι οι καλεσμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. (δες εδώ βίντεο από τον χορό της Δούκισσας Νομικού).

Στο πάρτι αυτό, η Άννα Πρέλεβιτς που έλαμπε μέσα στο ολόλευκο custom made νυφικό της δεν έχασε την ευκαιρία και χόρεψε σε ιδιαίτερα ξέφρενους ρυθμούς με τον μπαμπά της, πρώην άσσο του μπάσκετ, Μπάνε Πρέλεβιτς ενώ είχε ετοιμάσει και μια ξεχωριστή έκπληξη στον σύντροφό της, Νικήτα Νομικό. 

Δες παρακάτω βίντεο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic (@annaprelevic)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic (@annaprelevic)

 Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More