Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένοι – Βίντεο από τις διακοπές τους

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής τους ζουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, καθώς στις αρχές του Ιούνη αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια παραμυθένια τελετή στην Αθήνα.

Λίγο καιρό μετά τον γάμο τους, το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές από την Μύκονο, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψαν στα Χανιά, ένα νησί που αγαπούν πολύ και το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Ακολούθησαν και άλλα νησιά, με το ζευγάρι να ζει τον έρωτά του, ενώ το γνωστό μοντέλο παράλληλα μοιραζόταν τις όμορφες στιγμές του με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Άννα Πρέλεβιτς πρόσφατα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα συνολικό βίντεο από τις διακοπές της που έκανε με την αδερφή της και τον σύζυγό της.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το ζευγάρι πέρασε πολύ όμορφα καθώς το πρόγραμμα τους περιλάμβανε βουτιές σε παραλίες, ηλιοβασιλέματα, βραδινές εξόδους, βόλτα στα σοκάκια με αποτέλεσμα να είχαν ένα καλοκαίρι γεμάτο από μοναδικές εμπειρίες.

Επιπλέον, σχεδόν σε όλα της τα post, δεν γινόταν να λείπει και σχόλιο από την κουμπάρα αλλά και την αγαπημένη της κουνιάδα, Δούκισσα Νομικού.

 

@annaprelevic

Καλοκαίρι ‘23 💙🧿

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Read More

And More