Άννα Βαγενά: Η νέα απώλεια και το συγκινητικό μήνυμα για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Πριν ένα χρόνο περίπου, στις 7 Φεβρουαρίου του 2017 έφυγε από τη ζωή ο μουσικός Λουκιανός Κηλαηδόνης και βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή μετά από βραχεία νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας.

Συντετριμμένη, τότε, η σύζυγός του και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, ενημέρωσε για τον χαμό του μέσω του προφίλ της στο Facebook και συγκλόνισε με το μήνυμά της. Το ζευγάρι ήταν πολλά χρόνια μαζί και η Άννα Βαγενά είχε σταθεί δυνατή στο πλευρό του Λουκιανού μέχρι το τέλος.

Σήμερα, ένα χρόνο και λίγους μήνες μετά το χαμό του, η Άννα Βαγενά ήρθε αντιμέτωπη με μια ακόμη απώλεια, καθώς αποχαιρέτησε τον αγαπημένο γάτο του συζύγου της, που της έκανε παρέα μετά το χαμό του Λουκιανού…

«Σήμερα αποχαιρετάμε τον Γατούλη μας, που έφυγε από τη ζωή προχτές. Ο Γατούλης ήταν του Λουκιανού. Εκείνος τον φρόντιζε όσο ζούσε και ήταν ο αγαπημένος του. Τώρα νομίζω ότι θα κάνουν συντροφιά οι δυο τους ξανά», έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook.

Read More

And More