Άννα Βίσση: Αναστέλλονται οι εμφανίσεις της στο “Hotel Ερμού” λόγω κορονοϊού

Η εμφάνιση του κορονοϊού στη χώρα μας και η ταχύτατη εξάπλωση του αποτελούν την αιτία που πολλά θέατρα ή νυχτερινά κέντρα κλείνουν ή αναστέλλουν τη λειτουργία τους. Η Άννα Βίσση με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι οι εμφανίσεις της στο “Hotel Ερμού” αυτή την εβδομάδα δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω κορονοϊού και εφόσον όλα πάνε καλά θα συναντηθεί ξανά με τους fans της την επόμενη εβδομάδα.

“Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, μετά από τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή συναθροίσεων ώστε να προστατευτούν, τόσο οι ευπαθείς ομάδες, όσο κι εμείς οι ίδιοι, από την μετάδοση του κορωνοϊού covid-19 αναστέλλουμε την λειτουργία του «Hotel Ερμού» για αυτή την εβδομάδα.

Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε υπεύθυνα, ώστε να καταπολεμήσουμε αυτή την «απειλή» και να την αφανίσουμε! Την άλλη εβδομάδα και εφόσον οι εξελίξεις μας το επιτρέψουν, θα συναντηθούμε και πάλι, με ανανεωμένη διάθεση και αισιοδοξία… Ευχαριστούμε πολύ, Άννα Βίσση και όλη η ομάδα του «Hotel Ερμού»”.

Εις το επανιδείν!

Read More

And More