Άννα Βίσση: Αυτό είναι το πρώτο της βραβείο!

Η Άννα Βίσση γιορτάζει μαζί με το κυπριακό περιοδικό Down Town τα 500 τεύχη του και μοιράζεται, μαζί με αρκετούς ακόμα celebrities, την εμπειρία της από την “πρώτη της φορά”. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το πρώτο της βραβείο.

“Βασικά είχαμε πει ψέματα… Σε εκείνο τον πρώτο διαγωνισμό που πήγα στη ζωή μου, στο ΡΙΚ, είπαμε ψέματα. Δήλωσα ότι είμαι 16 χρονών, αντί 12 που ήμουν, για να μπορώ να λάβω μέρος. Πήγαμε στη Λευκωσία με τη Λία στο πιάνο κι εμένα στο τραγούδι και κερδίσαμε παμψηφεί την πρώτη θέση”, περιγράφει.

Και συνεχίζει: “Θυμάμαι μας ‘δώσαν 15 λίρες και κάποια βιβλία. Με τα λεφτά πήραμε από ένα ποδήλατο, άσπρο νομίζω, για να πηγαίνουμε σχολείο κάθε μέρα. Στο σπίτι μας, Άγγελου Σικελιανού 26, καθόμασταν τα μεσημέρια, όταν ο κύριος Νέστωρας πήγαινε για σιέστα και κάναμε πρόβες στην κουζίνα. Η μάνα μου μαγείρευε -έφαγες ποτέ φαγητό απ’ τη μάνα μου; Δεν υπάρχει!- κι εμείς στο τραπέζι της κουζίνας με το καρό τραπεζομάντηλο κάναμε πρόβες. Με έβαζε να τραγουδάω και με διόρθωνε. Στην ερμηνεία, στην τεχνική και στην ορθοφωνία. Όλα αυτά, ενώ το φαγητό στη κατσαρόλα σιγοψηνόταν! Μετά οι τρεις μας καθόμασταν στο πιάνο, δίπλα στο σαλόνι και το τελειοποιούσαμε.”

Read More

And More