Άννα Βίσση: Δες πώς αντέδρασε on camera μόλις ρωτήθηκε για τον χωρισμό της κόρης της!

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα, δημοσίευμα περιοδικού ήθελε τη Σοφία Καρβέλα να έχει χωρίσει από τον Θανάση Πανουργιά, μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών. Μάλιστα, το ρεπορτάζ του ανέφερε πώς η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα βρίσκεται σε νέα σχέση με έναν άντρα που έχει καταγωγή από τη Γαλλία, ενώ διανύει και τους πρώτους μήνες της τρίτης της εγκυμοσύνης. Η Σοφία, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, απάντησε πρώτη φορά για το εν λόγω δημοσίευμα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Η κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», που προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου, συνάντησε πρόσφατα την Άννα Βίσση και η δημοσιογράφος δεν μπορούσε να μην κάνει σχετική ερώτηση στην αγαπημένη τραγουδίστρια. Εκείνη, λοιπόν, απέφυγε να πάρει ανοιχτά θέση σχετικά με την προσωπική ζωή της κόρης της.

“Νομίζω ότι όλα αυτά είναι προσωπικά του καθενός… Μου έστειλε μήνυμα η Σοφία και μου είπε: “Εμένα γιατί με ρωτάνε; Εγώ ζω στη Νέα Υόρκη”. Το γεγονός ότι είναι κόρη μου δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαντάει για την προσωπική της ζωή…”, αρκέστηκε μόνο να πει χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More