Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: έγιναν ακόμα και παγκόσμιο trend στο Twitter

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί on stage, στον τελικό του «Just The 2 Of Us» το βράδυ του Σαββάτου και έγραψαν ιστορία, καθηλώνοντας το κοινό, αλλά και «τρελαίνοντας» τα social media και το YouTube.

Οι δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες, καθεμία εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή κι επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική, ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά, σε μια συνεργασία που ωθήθηκε από την κοινή δισκογραφική τους στέγη, την Panik Records και τον CEO της, Γιώργο Αρσενάκο, καθώς και τον παραγωγό και παρουσιαστή του show, Νίκο Κοκλώνη.

Το official video με τη συνύπαρξη των δύο τραγουδιστριών που «ανέβηκε» στο YouTube έγινε αμέσως no2 στα YouTube trends και έχει διαρκώς ανοδική πορεία, ενώ έγιναν πρώτο trend στα social media, που γέμισαν με χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια. Επίσης, το όνομα της Άννας Βίσση έγινε no1 στην αναζήτηση της Google και μπήκε στη λίστα με το παγκόσμιο trending του Twitter, ενώ ο τριπλός live δίσκος της «Hotel Ερμού live 2015-2018», που κυκλοφορεί από την Panik Gold, έγινε no1 στο iTunes chart.

Επίσης, τη στιγμή της εμφάνισης, τα μηχανάκια της τηλεθέασης «έγραψαν» σχεδόν 38% στο σύνολο και 40% στο δυναμικό κοινό, τα υψηλότερα που σημείωσε ο μεγάλος τελικός του λαμπερού show.

Read More

And More