Άννα Βίσση: Γιατί της έκαναν παρατήρηση για την ελληνική σημαία!

Περήφανη για τα κατορθώματα του Έλληνα τενίστα  Στέφανου Τσιτσιπά είναι η Άννα Βίσση και βρέθηκε με την κόρη της Σοφία Καρβέλα στο US Open για να τον παρακολουθήσει από κοντά. Η απόλυτη σταρ του ελληνικού τραγουδιού, μάλιστα, θέλησε να πάρει μαζί της στο στάδιο και την ελληνική σημαία να ανεμίζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δέχτηκε παρατήρηση για αυτό!

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στα social media, βρέθηκε στο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Νέα Υόρκη. Ωστόσο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν επιτρέπονται σημαίες και έτσι οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης της έκαναν παρατήρηση που άρχισε να την ανεμίζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!

«Οι σημαίες απαγορεύονται εδώ. Εμείς τη φέραμε πάντως! Ήδη μας έκαναν παρατήρηση που την ανεμίσαμε μια δυο φορές», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση!

Η Άννα Βίσση, πάντως, απόλαυσε τον αγώνα και στήριξε την ελληνική συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά, παρόλο που τελικά δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε με το… καλημέρα από το US Open, αφού ο Ρώσος Αντρέι Ρούμπλεφ νίκησε 3-1 σετ τον Έλληνα πρωταθλητή.

Φωτογραφίες από την ώρα του αγώνα!

Read More

And More