Αποκλειστικό

Άννα Βίσση: Η μικρότερη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δάφνη γιόρτασε τα γενέθλια της στη συναυλία της τραγουδίστριας

Τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις ξεκίνησε πριν λίγο καιρό η Άννα Βίσση με δυο μεγάλες συναυλίες στο Άλσος  η οποίες σημείωσαν τεράστια επιτυχία ενώ χθες, 28 Ιουνίου πραγματοποίησε ακόμη μια ξεχωριστή εμφάνιση. (δες εδώ φωτογραφίες από την πρώτη της καλοκαιρινή συναυλία).

Το παρόν για ακόμη μια φορά στη συναυλία της απόλυτης Ελληνίδας σταρ έδωσαν οι θαυμαστές της που συνηθίζουν να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα όλα αυτά τα χρόνια. Ανάμεσα στους θεατές ωστόσο βρισκόταν και η μικρότερη κόρη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας, Δάφνη.

Η νεαρή κοπέλα, βρέθηκε στο Άλσος προκειμένου να γιορτάσει μαζί με τις φίλες της τα γενέθλιά της που είναι σήμερα 29 Ιουνίου. Η Δάφνη Μητσοτάκη που αγαπά ιδιαίτερα την Άννα Βίσση γιόρτασε τα 17α γενέθλιά της στη συναυλία της τραγουδίστριας. Στα higlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που η Ελληνίδα σταρ γύρισε προς το μέρος της και τη ρώτησε αν έχει γενέθλια ενώ στη συνέχεια της τραγούδησε το γενέθλιο τραγούδι.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στο Άλσος και κατέγραψε εκτός από την Δάφνη Μητσοτάκη και μερικά ακόμη γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz που βρέθηκαν εκεί. Ανάμεσά τους η Ματίνα Νικολάου, η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της και η Χριστίνα Στεφανίδη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More