Άννα Βίσση: Όταν η κόρη της Σοφία Καρβέλα την είχε ρωτήσει στον τηλεοπτικό αέρα αν έχει χωρίσει από τον Νίκο Καρβέλα

Στιγμές που έχουμε ζήσει μέσα από την ελληνική τηλεόραση στο παρελθόν έρχονται ξανά στο προσκήνιο μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα του Tik Tok.

Μια τέτοια επική στιγμή είναι και αυτή που είχαν παρακολουθήσει οι τηλεθεατές εκπομπής που παρουσίαζε πριν δεκαετίες η Ρούλα Κορομηλά στο Mega με καλεσμένες την Άννα Βίσση και την ανήλικη τότε κόρη της Σοφία Καρβέλα.

Στο βίντεο αυτό, βλέπουμε τη 13χρονη τότε Σοφία Καρβέλα στο πλατό του «Μπράβο Ρούλα» το 1996 να περνά από ανάκριση τη μητέρα της Άννα Βίσση για το… διαζύγιο με τον πατέρα της.

Είναι γνωστό ότι παρά τον χωρισμό τους Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας παρέμειναν όλα αυτά τα χρόνια αχώριστοι και μέχρι σήμερα είναι κολλητοί φίλοι. Αυτή τους η σχέση είχε τότε δημιουργήσει κάποια ερωτηματικά στη Σοφία Καρβέλα που θέλησε να τα εκφράσει δημόσια.

«Για να καταλάβω δηλαδή γιατί δεν έχω καταλάβει τόσα χρόνια. Εσύ και ο μπαμπάς είστε χωρισμένοι; Όλο αγκαλιά είστε, περνάτε 24 ώρες μαζί».

«Έτσι δεν κάνουν οι καλοί φίλοι και οι άνθρωποι που αγαπιούνται. Η Σοφία 8 χρονών με συμβούλευσε να χωρίσουμε – δεν ξέρω αν το έκανες και στον μπαμπά σου αυτό. Ο μπαμπάς σου δεν είναι; Είναι δυνατόν να χωρίσω τον μπαμπά σου έτσι ψυχρά; Χωρίσαμε σαν ερωτικό ζευγάρι όχι σαν μαμάς και μπαμπάς της Σοφίας» απάντησε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

 

@annavissi.fans #annavissi #annavissiofficial #nikoskarvelas #karvelas #sofiakarvela #fy #fyp #fypシ #fypage #foryoupage #foryou @annavissiofficial ♬ original sound – annavissi.fans

Read More

And More