Άννα Βίσση: Το τρυφερό μήνυμα στην κόρη της που λείπει στην Αμερική [pic]

Η μεγαλύτερη αδυναμία της Άννας Βίσση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την κόρη της, Σοφία Καρβέλα. Η Σοφία πριν από αρκετά χρόνια αποφάσισε να φύγει στην Αμερική, προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρά της και να αποκτήσει όλα αυτά που από μικρή ήθελε. Ωστόσο, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και για την Σοφία επιφύλασσε τις καλύτερες.

Η στυλίστρια πλέον ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, με τους δύο γιους της, Νικόλα και Μάξιμο να είναι ότι πολυτιμότερο έχει. Τόσο η Σοφία όσο και ο σύζυγός της, Θανάσης Πανουργιάς απολαμβάνουν τις στιγμές με τα παιδιά, τα οποία έχουν δώσει ένα διαφορετικό νόημα στις ζωές τους.

Η δημοφιλή τραγουδίστρια μπορεί να είναι ευτυχισμένη με την χαρά της κόρης της αλλά και με τα εγγόνια της, όμως η Σοφία δεν σταματά να της λείπει στιγμή. Μαμά και κόρη έχουν ένα εξαιρετικό δέσιμο και αυτός είναι και ο λόγος που οι δυο τους είναι οι καλύτερες φίλες. Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή και η τραγουδίστρια το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Άννα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την κόρη της, γράφοντας: “Σήμερα μου λείπει αυτή η αγκαλιά …💕”.

Δες την άναρτησή της:

Read More

And More