Άννα Βίσση: Βραδινή έξοδος με παρέα – Φωτογραφίες του TLIFE

Η Άννα Βίσση και το φετινό καλοκαίρι, προσπαθεί να συνδυάσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μαζί με ολιγοήμερες διακοπές. Πρόσφατα μάλιστα η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, κατέφτασε από την Αμερική στην Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσουν μαζί ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Η Άννα Βίσση εξάλλου έχει καθημερινή επικοινωνία με την κόρη της, κάτι το οποίο αποδεικνύεται συχνά και μέσα από τα social media. Η μία θα σχολιάσει τις αναρτήσεις της άλλης, ενώ οι κοινές τους φωτογραφίες θα συγκεντρώσουν αρκετά likes αλλά και σχόλια από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Πρόσφατα μάλιστα η Άννα Βίσση παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τον Μπάμπη Στόκα. Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες  έσμιξαν τις φωνές και την παρουσία τους, ερμηνεύοντας μαζί το  «Κι Όμως Δεν Τελειώνει». 

Πλέον η Άννα Βίσση βρίσκεται στην καλοκαιρινή της περιοδεία ενώ, δρομολογεί τα επόμενα επαγγελματική της σχέδια για τη νέα σεζόν.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια έκανε τη νέα της βραδινή έξοδο. Η Άννα Βίσση με ροκ look βρέθηκε με την παρέα της στην όμορφη ταράτσα του αγαπημένου της bar στην Βουλιαγμένη. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, Γιώργος και Angelo Τοσουνίδης φρόντισαν να περάσει ένα υπέροχο βράδυ. Στην παρέα ο μετρ της εστίασης, Χρύσανθος Πανάς.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το TLIFE…

Read More

And More