Άννα Βίσση: Βραδινή έξοδος με τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια!

Οι αψογες σχέσεις μεταξύ της Άννας Βίσση, του πρώην συζύγου της Νίκου Καρβέλα και της τωρινής συζύγου του Αννίτας Πάνια, είναι δεδομένες και αποδεικνύονται συνεχώς μέσα στα χρόνια που περνούν.

Το ζευγάρι και η ερμηνεύτρια αλληλοστηρίζονται με την παρουσία τους στις σημαντικές επαγγελματικές τους στιγμές και όχι μόνο, καθώς συχνά έχουν απαθανατιστεί μαζί σε βραδινές εξόδους τους.

Εμείς …..

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Anna Vissi (@annavissiofficial) στις


Μία ακόμα τέτοια βραδινή έξοδος ήταν η χθεσινή για την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια. Η ερμηνεύτρια και ο μουσικοσυνθέτης περνούν μαζί αρκετό χρόνο το τελευταίο διάστημα αφού από τις 18 Μαΐου έχουν ξεκινήσει την ηχογράφηση των καινούργιων τραγουδιών της Άννας Βίσση για τη νέα της δισκογραφική δουλεριά, πολλά από τα οποία υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας.

Μετά από μία ακόμα ηχογράφηση λοιπόν οι δυο τους συναντήθηκαν με την Αννίτα Πάνια και βρέθηκαν σε γνωστό bar restaurant στο κέντρο της Αθήνας για να διασκεδάσουν παρέα. Στην παρέα τους προστέθηκε και η κολλητή φίλη της Άννας Βίσση, Χριστίνα Πολίτη όπως και ο Χρύσανθος Πανάς.

Read More

And More