Άννα Βίσση: Χαλαρή βόλτα με casual look στην συμπρωτεύουσα! Ποιον τραγουδιστή συνάντησε; [pics]

Αναμφισβήτητα αποτελεί μία από τις πιο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες της χώρας μας, που έχουν σημειώσει λαμπρή πορεία εντός και εκτός συνόρων! Ο λόγος για την Άννα Βίσση, η οποία ξεκίνησε αυτή τη σεζόν με εμφανίσεις την Θεσσαλονίκη, ενώ στο τέλος του μήνα πρόκειται να κατέβει στην Αθήνα και να συνεχίσει την περσινή επιτυχία της στο Hotel Ερμού. Η γνωστή τραγουδίστρια μετρά πολλά χρόνια στο χώρο της δισκογραφίας, όμως το πάθος για τη δουλειά της παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου.

Η Άννα Βίσση μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, καθώς η μοναχοκόρη της, Σοφία Καρβέλα και τα δύο εγγόνια της, Νικόλας και Νέστορας, μένουν μόνιμα εκεί. Έτσι λοιπόν όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν την κρατούν στην Ελλάδα, φτιάχνει τις αποσκευές της και ταξιδεύει, προκειμένου να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ελληνίδα star στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Η Άννα Βίσση έχει μεγάλη αδυναμία στην συγκεκριμένη πόλη και κάθε φορά που πηγαίνει εκεί, ζει μοναδικές στιγμές! Φορώντας τζιν, ένα πουκάμισο και sneakes η ίδια απόλαυσε τη βόλτα της, κατά τη διάρκεια της οποίας συνάντησε και τον τραγουδιστή, Γιώργο Παπαδόπουλο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More