Anne Hathaway: Κομψή εμφάνιση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! Φωτογραφίες

Το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι chic! Ο λόγος για την Anne Hathaway,  η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και όσο περνάει ο καιρός λάμπει όλο και περισσότερο.

Η πρωταγωνίστρια του «The Devil Wears Prada» και «The Princess Diaries» είναι ξανά έγκυος και περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Adam Schulman. Η διάσημη ηθοποιός ταυτόχρονα με την αποκάλυψη του χαρμόσυνου γεγονότος είχε αναφέρει πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία να μείνει έγκυος… Ωστόσο πλέον τα κατάφερε και διανύει την πιο γλυκιά περίοδο!

Η Anne Hathaway έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του νέου της show “Modern Love”, η οποία έγινε στο Museum of Modern Love (MoML) της Νέας Υόρκης και ήταν απλά εκθαμβωτική, μέσα στην custom δημιουργία του οίκου Oscar de la Renta από την επερχόμενη κολεξιόν του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

“Καλά, είμαι στη φάση που μερικές ημέρες αισθάνομαι κουρασμένη και κάποιες άλλες ξυπνάω με υπερβολική ενέργεια: ευτυχώς σήμερα είναι μια τέτοια καλή μέρα επομένως έχω καλό συγχρονισμό με τα πράγματα”, δήλωσε η ηθοποιός στους δημοσιογράφους για την εγκυμοσύνη της.

Read More

And More