Αννίτα Ναθαναήλ: Η μεγαλύτερη κόρη της, Σύνθια Χάμπερτ, έλαμψε στην πασαρέλα κι εκείνη την απόλαυσε με περηφάνια!

Αννίτα Ναθαναήλ: Η μεγαλύτερη κόρη της, Σύνθια Χάμπερτ, έλαμψε στην πασαρέλα κι εκείνη την απόλαυσε με περηφάνια! | tlife.gr

Το βράδυ της Τετάρτης, στο The Upper House, ο οίκος μόδας Kathy Heyndels παρουσίασε τις δημιουργίες τους για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2018. Όπως σας γράψαμε, στην πασαρέλα το κοινό απόλαυσε πολλά πρόσωπα από την ελληνική showbiz, μεταξύ των οποίων και η Αννίτα Ναθαναήλ με την κόρη της, Σύνθια Χάμπερτ. Μαμά και κόρη ανέβηκαν στο catwalk και έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.

Μια μέρα αργότερα, η socialite της Αθήνας βρέθηκε ξανά στον ίδιο χώρο για να απολαύσει, ως θεατής αυτή τη φορά, την μεγαλύτερη κόρη της, Τερέζα Χάμπερτ, σε ρόλο μοντέλου. Ψηλή, με μακριά ξανθιά μαλλιά και γαλάζια μάτια, η νεαρή κοπέλα μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού είναι πολύ όμορφη και μοιάζει πολύ στη διάσημη μαμά της.

Η Αννίτα, από τις μπροστινές θέσεις, την απόλαυσε να περπατά φορώντας μοναδικές δημιουργίες, οι οποίες αναδείκνυαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ… βομβάρδισε το Instagram με βίντεο την έβγαλε, δηλώντας περήφανη για εκείνη.

Δες τα παρακάτω:

READ more