Αννίτα Ναθαναήλ: Η μοναδική εμπειρία που έζησε κολυμπώντας στο βυθό της θάλασσας! Video

Η Αννίτα Ναθαναήλ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα video από τις υποβρύχιες καταδύσεις της. Η γνωστή επιχειρηματίας στην αρχή του φετινού καλοκαιριού βρέθηκε στη Μύκονο και μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές της στο νησί των ανέμων, τον προηγούμενο μήνα ταξίδεψε στη Χαβάη όπου πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Αναμφισβήτητα απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη αποτελεί η οικογένεια της, ο σύζυγός της Κρις Χάμπερτ και οι δύο κόρες τους.

Την Τρίτη, η Αννίτα Ναθαναήλ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα νέο video από τις διακοπές της. Η όμορφη επιχειρηματίας κολυμπά σαν γοργόνα στο βυθό της θάλασσας δίπλα σε μια θαλάσσια χελώνα και εντυπωσιασμένη σημειώνει στην ανάρτησή της.

“Είμαι μια γοργόνα και ήρθα στη γη για να μάθω.. Μιάμιση ώρα με αυτό το μαγικό πλάσμα γέμισε τις ψυχές μας με ελπίδα και αισιοδοξία. Κολυμπήσαμε και παίξαμε ατελείωτη ώρα μαζί της στο νερό! Αυτή η μοναδική εμπειρία επισφράγισε τις διακοπές μας!”

Read More

And More