Αννίτα Ναθαναήλ: Το ταξίδι με την οικογένειά της στην Καλιφόρνια και οι ξεχωριστές ευχές της

Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, καλή σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες της, Σύνθια και Τερέζα, οι οποίες έχουν μεγαλώσει πολύ και συχνά τις βλέπουμε μαζί με την διάσημη μαμά τους σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητες στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1, Nomads. Μπορεί να αποχώρησε γρήγορα από το παιχνίδι αλλά σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις με τον δυναμισμό και το τέλεια γυμνασμένο σώμα της.

Αυτές οι γιορτές ήταν ξεχωριστές για την Αννίτα Ναθαναήλ καθώς ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια της στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια. Μάλιστα η όμορφη επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το ταξίδι της, όπου πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Συγκεκριμένα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δημοσίευσε ένα video όπου την βλέπουμε να σκι στα χιόνια.

Λίγο αργότερα στην αλλαγή του χρόνου πόζαρε φορώντας ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα και έστειλε τις ευχές της για το 2019. Με χαρά και ενθουσιασμό έγραψε: “Καλή Χρονιά σε όλους γεμάτη αγάπη, υγεία, όνειρα, θέληση και επιμονή! Κι όταν απελπίζεστε να μετράτε τις ευλογίες σας για να συνειδητοποιείτε πόσα ουσιαστικά πράγματα έχετε στην ζωή σας, κι ας μην είναι υλικά. Μοιράστε απλόχερα την αγάπη σας γύρω σας και μην ξεχνάτε τους τετράποδους φίλους μας! Και πάνω απ´όλα να θυμάστε ότι η ψυχή δεν έχει ηλικία, να τσαλακώνεστε, να αυτοσαρκάζεστε, να γελάτε με την καρδιά σας και να παραμένετε μέσα σας μικρά παιδιά! Η ζωή θέλει χιούμορ, υπομονή κι επιμονή! Happy happy!”

Read More

And More