Αννίτα Πάνια: «Δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή, γινόμουν κουρέλι, υπέφερα»

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της εκπομπής τους “Έλεος” η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης παραχώρησαν από κοινού μια συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη και μέσα σε όλα μίλησαν και για τα νούμερα τηλεθέασης και το πόσο αυτά τους επηρεάζουν.

Η Αννίτα Πάνια παραδέχτηκε πως στο παρελθόν επηρεαζόταν σε μεγάλο βαθμό από αυτά και πως θεωρούσε το 38% αποτυχία, ωστόσο και οι δυο παραδέχτηκαν πως πλέον το τοπίο έχει αλλάξει και πως η επιτυχία δεν εξαρτάται μόνο από τα νούμερα.

«Εννοείται ότι κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Επειδή έχω ζήσει από το ξεκίνημά μου κιόλας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με στοίχειωσαν κιόλας. Το τοπίο πια έχει αλλάξει τελείως, το ξέρουμε όλοι. Τα μονοψήφια πια δεν κάνουν εντύπωση. Παλιά δεν θα υπήρχες στον χάρτη.

Στα Παρατράγουδα και το Κουφέτο, αν έκανα κάτω από 40% δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή, γινόμουν κουρέλι, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Στο 38% υπέφερα. Όταν πέρασα τη φάση με τα χαμηλά νούμερα, την είδα αλλιώς, σταμάτησα να έχω κόλλημα. Σήμερα οι μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως το Maestro, φτάνουν το 30%» είπε αρχικά η Αννίτα Πάνια.

«Κι εγώ που ενδιαφερόμουν πολύ για τα νούμερα, τώρα πια κριτήριο επιτυχίας θεωρώ την αναπαραγωγή. Δείχνει ότι έχεις κάνει κάτι καλό»,είπε ο Ηλίας Ψινάκης ενώ η Αννίτα Πάνια πρόσθεσε: «Αυτό το έζησα πέρυσι με το Ανοιχτά. Το Μέσο έχει αλλάξει πλέον. Ο άλλος θα σε δει στο τηλεφωνάκι την ώρα που θέλει. Είναι όμως ανειλικρινές να λες ότι δεν σε νοιάζουν τα νούμερα. Θέλεις να πηγαίνεις καλά» δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Read More

And More