Αννίτα Πάνια: Έφτιαξε τα δικά της μελομακάρονα, όμως κάτι δεν πήγε καλά – Τι συνέβη; (pic)

Ο Δεκέμβρης είναι μία ανάσα μακριά μας και η ανυπομονησία για την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου είναι μεγάλη! Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει τα δεδομένα της καθημερινότητάς μας, συνεπώς φέτος σχεδόν όλοι αποφάσισαν να μπουν νωρίς – νωρίς στο χριστουγεννιάτικο mood. 

Η Αννίτα Πάνια θέλησε να μπει στην κουζίνα της και να φτιάξει τα δικά της μελομακάρονα ένα μήνα ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα. Η γνωστή παρουσιάστρια το ‘χει με την ζαχαροπλαστική, συνεπώς δεν δίστασε να δοκιμάσει τις ικανότητές της.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα μελομακάρονά της, η ίδια αποκάλυψε τι δεν πήγε καλά. Όπως θα δεις και θα διαβάσεις το πρόβλημα βρίσκεται στο μέγεθος του γλυκού.

“Σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά… Τα μελομακάρονα μου, μοιάζουν περισσότερο με μπιφτέκια… Βγήκαν τεράστια… Πάντως μια φίλη μου λέει πως όταν τα γλυκά των Χριστουγέννων αποτυγχάνουν όλα θα πάνε καλά!! Λέτε να είναι παραμύθι;;”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More