Αννίτα Πάνια: Η εξομολόγηση για τη χαμηλή τηλεθέαση και τη συνεργασία με τον Βλάσση Μπονάτσο (video)

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Αννίτα Πάνια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης εξομολόγηση στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη.

Η παρουσιάστρια του «Αννίτα Κοίτα» αναφέρθηκε στην τηλεθέαση της εκπομπής της, στην επαγγελματική συνεργασία με τον Βλάσση Μπονάτσο πριν πολλά χρόνια, τις προτάσεις που της έχουν γίνει κατά καιρούς, αλλά και στην επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Ρούλας Κορομηλά σ την τηλεόραση.

«Νομίζω ότι όταν κάποιος κάνει τηλεόραση τον ενδιαφέρει κι αυτό το κομμάτι. Εννοείται ότι κοιτάζω τα νούμερα. Τα κοιτάζω, με κοιτάζουν κι αυτά, κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον και λέμε καλύτερα να μην κοιταζόμαστε φέτος» δήλωσε με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο.

Όσο για τη μοναδική συνεργασία που έκανε ποτέ επί τηλεοπτικού πεδίου, επεσήμανε: «Από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που γνώρισα ποτέ και αγάπησα ως άνθρωπο ήταν ο Βλάσσης Μπονάτσος. Ήταν ένα από τα πιο γνήσια πρόσωπα που ήρθαν στη ζωή μου»

Και συμπλήρωσε αναφορικά με τις προτάσεις που της έχουν γίνει κατά καιρούς: «Κατά καιρούς έχουν γίνει κάποιες τέτοιες προτάσεις, όμως για εμένα το Σαββατοκύριακο αποτελεί προτεραιότητα. Έτσι κάνω και τα τελευταία δύο χρόνια στο Open με μια πολύ μεγάλη σε διάρκεια εκπομπή και με στοιχεία που δεν μας επιτρέπουν να έχουμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε στα νούμερα τηλεθέασης».

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Ρούλα Κορομηλά σημείωσε: «Χάρηκα πολύ για την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση. Μακάρι να επιστρέψει και η Ρούλα Κορομηλά. Είναι αγαπημένα μου πρόσωπα και οι δύο. Σημασία έχει ο καθένας να κάνει κάτι που αρέσει στον ίδιο. Κι αν αρέσει στον ίδιο θα αρέσει και στους υπόλοιπους».

Δες το βίντεο:

Read More

And More