Ανοίγει η διαθήκη του διάσημου μόδιστρου. Ένας απ’ τους κληρονόμους στο ΤLIFE!

Η εταιρεία ”Nikos – Takis”, έχει ντύσει πολλές επώνυμες και μή κυρίες και έχει χαράξει την δική της πορεία στον χώρο της μόδας. Η κεφαλή της εταιρείας, ο Νίκος, έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο. Μέσα στο Σεπτέμβρη ανοίγει η διαθήκη του. Ακούγονται πολλά για το ποιος από τους κληρονόμους του θα επωφεληθεί περισσότερο από την τεράστια περιουσία του σχεδιαστή.

Ο Τάκης, συνιδρυτής της εταιρείας, ο Ηλίας που είναι ο θετός του γιος ή ο Χάρης που είναι πνευματικό του παιδί; Το TLIFE επικοινώνησε με τον Χάρη ο οποίος θέλησε να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά που ακούγονται και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

”Κακώς βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Αυτά είναι ιδιωτικές στιγμές και δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Αλλά είναι λογικό γιατί ο Νίκος ήταν δημόσιο πρόσωπο. Οι δημοσιογράφοι μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε. Εμείς είμαστε μια οικογένεια. Πάντα κάποιος φεύγει πρώτος. Σε μας έφυγε ο Νίκος. Είμαστε οικογένεια 25 χρόνια, είμαστε μαζί και στη δουλειά και στη ζωή. Δεν υπάρχουν αδικίες. Εξάλλου κανείς δεν παίρνει ποτέ τίποτα μαζί του. Ερχόμαστε γυμνοί και φεύγουμε με ένα σακάκι. Αποδεχτήκαμε όλοι την υιοθεσία του Ηλία και δεν ασχολούμαστε με κληρονομιές. Περιμένουμε τις εντολές του Νίκου και θα τις σεβαστούμε”, δηλώνει.

Read More

And More