Ανοίγει… σαμπάνιες ο ΑΝΤ1! Μάθε το γιατί.

Παφ, παφ, παφ, σαμπάνιες ανοίγουν στον ΑΝΤ1! Ναί, ναί, λατρεμένη το γιορτάζουν εκεί στο Μαρούσι και μάλιστα; Το… φωνάζουν κιόλας, αν κρίνουμε κι από την επίσημη ανακοίνωση που μόλις λάβαμε στα χέρια μας.

Οι Αντεννικοί χαμογελούν και χαμογελούν πλατιά κι αυτά τα ωραία χαμόγελα τους τα χάρισε η καθημερινή μάχη που δίνουν για την ενημέρωση και πιο συγκεκριμένα για το κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, περίπου ένα χρόνο μετά την επιστροφή του στις τηλεοπτικές επάλξεις της ενημέρωσης για το χατίρι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, κατάφερε μαζί με το επιτελείο του καναλιού να το κάνει το θαύμα του και να φέρει και πάλι τις ειδήσεις των Αντεννικών στην κορυφή.

Μετά από μία σειρά ετών που το δελτίο του ΑΝΤ1 δοκιμάστηκε στους πίνακες τηλεθέασης, ακολουθώντας μία πορεία με πολλά σκαμπανεβάσματα, επιτέλους κατάφερε και πάλι να κόβει πρώτο το νήμα.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:

“… Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, συνεχίζει και το μήνα Νοέμβριο να προηγείται στη ζώνη μετάδοσής του σε σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια.

Για το Νοέμβριο η τηλεθέαση του ήταν 13,8% στο 15-44. Στο δυναμικό κοινό, η διαφορά του από το STAR ήταν 2,3 και από τον ΣΚΑΙ 5,0 ποσοστιαίες μονάδες, αντίστοιχα.

Σε επίπεδο σεζόν τώρα, (Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2017), το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, είναι πρώτο σε τηλεθέαση με μέσο όρο μερίδιο τηλεθέασης 14%, σε σχέση με τα κεντρικά δελτία ειδήσεων που προβάλλονται στις 20.00, ξεπερνώντας το STAR (10,6%) με 3,4 και τον ΣΚΑΙ (8,5%) με 5,5 ποσοστιαίες μονάδες….”

Read More

And More