Ανοίγουν σαμπάνιες στον ΣΚΑΙ! Μάθε το γιατί…

Παφ, παφ, παφ, σαμπάνιες ανοίγουν στον ΣΚΑΙ! Απ ΄ότι φαίνεται έχουν κάθε τηλεοπτικό λόγο και να το γιορτάζουν και να το… φωνάζουν, εξ ΄ου και η επίσημη ανακοίνωση που λάβαμε σήμερα από το γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων του καναλιού.

Βλέπεις λατρεμένη η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και αν κρίνουμε από τις… χαρές που κάνουν οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου, αυτή η νέα σεζόν τους έχει φέρει καλά μαντάτα, τα οποία εννοείται πως επιθυμούν διακαώς να τα μοιραστούν μαζί μας και κυρίως μαζί σου!

Κυρίως το prime-time του ΣΚΑΙ ,δηλαδή, η βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης του σταθμού, έχει καταφέρει να προσελκύσει και να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, γεγονός το οποίο αποτυπώνεται όλο και πιο έντονα κάθε μέρα στο… ραβασάκι της Nielsen.

Με άλλα λόγια, τα περισσότερα προγράμματα που έχει βγάλει στον αέρα ο ΣΚΑΙ φέτος στο prime-time του, έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν και να πιέσουν πολύ τον ανταγωνισμό.

Έτσι, ο ΣΚΑΙ το γιορτάζει γι ΄αυτό μας στέλνει και την παρακάτω επίσημη ανακοίνωσή του!

“…Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και την εβδομάδα 23/10-29/10 βρέθηκε ο ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, ο μέσος όρος τηλεθέασης του ΣΚΑΙ την προηγούμενη εβδομάδα στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού ήταν 17,2%. Ακολουθούν ο ALPHA με 15,3% και ο ΑΝΤ1 με 14,3%.

Τα δύο τηλεοπτικά προγράμματα που προσέλκυσαν το μεγαλύτερο αριθμό τηλεθεατών αυτήν την εβδομάδα στον ΣΚΑΙ ήταν:

-THE VOICE OF GREECE (25/10) με τηλεθέαση μέσου λεπτού 1.346.582 τηλεθεατές και μερίδιο 31,9% στο σύνολο του κοινού και 33,4% στο κοινό 15-44.
-ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ (29/10) με τηλεθέαση μέσου λεπτού 1.328.925 τηλεθεατές και μερίδιο 31,8% στο σύνολο του κοινού και 29,7% στις ηλικίες 15-44….”

Read More

And More