ΑΝΤ1: “Παγώνει” ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρότζεκτ του!

Ήταν μία από τις πιο λαμπερές προτάσεις ψυχαγωγίας για φέτος… Ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες προτάσεις για φέτος… Ήταν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες προτάσεις για φέτος… Ίσως γιατί εκτός από την λάμψη που κουβαλούσε, κουβαλούσε και δύο ονόματα στην παρουσίαση, που μπορούσαν να μας υποσχεθούν πολλά και που σίγουρα δεν θα άφηναν κανέναν αδιάφορο. Παρόλα αυτά ,όμως, δυστυχώς τελικά θα μείνουμε μόνο με την… όρεξη!

Ο λόγος τόση ώρα για το Κυριακάτικο, βραδινό σόου του ΑΝΤ1, “Sunday Live Show”, που αρχικά είχε προγραμματίσει ο γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του Ομίλου, Γιάννης Λάτσιος, να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας τώρα, στο πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής χρονιάς και πιο συγκεκριμένα το αργότερο μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη.

Ένα σόου με έντονο “βαριετέ” χαρακτήρα, το οποίο πίστευε πολύ… Ένα σόου το οποίο θεωρούσε πως θα ερχόταν και θα έδινε στα Κυριακάτικα τηλεοπτικά μας βράδια, ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο, χρώμα και για την παρουσίαση του οποίου είχε αποφασίσει να επιστρατεύσει την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά.

Η Ζέτα και ο Νίκος, ο Νίκος και η Ζέτα γνωρίζονται χρόνια, έχουν μία δυνατή φιλία κι άρα και… χημεία μεταξύ τους, έχουν λάμψη, έχουν φρεσκάδα, έχουν μπρίο, οπότε και ο Γιάννης Λάτσιος τους θεωρούσε ιδανικούς για να αναλάβουν χρέη οικοδεσπότη.

Μόνο που ενώ σχεδόν όλα ήταν έτοιμα, στη πορεία τα τηλεοπτικά σχέδια των Αντεννικών άλλαξαν και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αποφάσισαν τουλάχιστον για την ώρα, το συγκεκριμένο φορμάτ να μπει στην “κατάψυξη” και να το δουν γι ΄αργότερα.

Βλέπεις, δεν έχει στρώσει ακόμα το φετινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, δεν έχει σττρώσει το “Nomads” στους πίνακες τηλεθέασης που είναι το μεγάλο τηλεοπτικό στοίχημα για το Μαρούσι, δεν έχει ξεδιπλωθεί και δεν έχει στρώσει κι όλο το prime-time, οπότε οι Αντεννικοί θεώρησαν πως θα πρέπει πρώτα να κλείσουν όλες οι τηλε-εκρεμμότητες και στη συνέχεια να επιχειρηθεί το επόμενο μεγάλο βήμα.

Άλλωστε, αυτή την εποχή ήταν και ιδιαίτερα φορτωμένο και το πρόγραμμα του Νίκου Μουτσινά και της Ζέτας Μακρυπούλια, οπότε υπήρχε κι από την δική τους πλευρά πρόβλημα χρόνου και συντονισμού κι έτσι το “Sunday Live Show”… παγώνει κι αν πάνε όλα κατ ΄ευχήν, μπορεί να βγει στον αέρα και από τις γιορτές και μετά, με την ανατολή του νέου χρόνου.

Για να δούμε…

Read More

And More