Άντα Λιβιτσάνου: «Ξεκινάω και τα δάκρυα κυλούν χωρίς τελειωμό σαν ποτάμια κάθε φορά…»

Η Άντα Λιβιτσάνου έχασε πριν έξι μήνες την αγαπημένη της γάτα και μέχρι σήμερα δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την απώλειά της.

Η πρώην ηθοποιός και νυν pastry chef έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ράγισε καρδιές με τα λόγια της για τον γάτο της, Angus…

«6 μήνες σβήνω – γράφω. 6 μήνες… Δεν φτάνουν οι λέξεις σε καμία γλώσσα. Ξεκινάω και τα δάκρυα κυλούν χωρίς τελειωμό σαν ποτάμια κάθε φορά. Ένας καλός ψυχολόγος θα με συμβούλευε να ορίσω ένα χρονοδιάγραμμα για να αποτυπώσω στο χαρτί τα συναισθήματα μου και να με βοηθήσει να αποδεχτώ την κατάσταση. Έβαλα 6 μήνες. Σήμερα.

Όταν σκέφτομαι τον Angus και τι σήμαινε στην ζωή μου αυτά τα μόλις 11μιση χρόνια που περάσαμε παρέα μόνο τυχερή μπορώ να νιώσω. Δεν νομίζω στην ζωή μου να έχω αισθανθεί έτσι ξανά αλλά από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε την ημέρα των γενεθλίων μου στον κήπο από το πουθενά ήξερα πως μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτογράψω, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη όμως από όλους εσάς που στέλνατε μηνύματα ενδιαφέροντος για την εξέλιξη της υγείας του και δεν λαμβάνατε απάντηση. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. O Angus διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου τον Νοέμβριο και άντεξε μαζί μας 3 μήνες όταν οι περισσότεροι έδιναν μια εβδομάδα. Αλλά βλέπετε ο Angus δεν θα μας άφηνε ποτέ έτσι ξαφνικά από θέμα ιδιοσυγκρασίας και απόλυτης αγάπης… Τέτοιος ήταν.

Για όσους δεν τον γνωρίσατε προσωπικά ή από τα βίντεο πρέπει να σας πω ότι ήταν απίστευτα ομιλητικός και επικοινωνιακός (Δίδυμος γαρ), απίστευτα συνεργάσιμος, απίστευτα γλυκός και σνομπ ταυτόχρονα, δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι άρρωστη στεναχωρημένη η κλαμένη και να μην έρθει να κάτσει επάνω μου, να μου δίνει φιλιά ή να μου γλύφει τα δάκρυα… Μέχρι το τέλος. Τα τριχωτά παιδιά μας είναι αυτά με τα οποία αποκτάμε μια μοναδική γλώσσα επικοινωνίας και είναι το καθένα αναντικατάστατο. Θα τον ξαναδώ όμως είμαι σίγουρη… Μέχρι τότε συναντιόμαστε στα όνειρα» έγραψε χαρακτηριστικά η Άντα Λιβιτσάνου.

Read More

And More