Άντα Λιβιτσάνου: Ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της και μας δείχνει τα… ασορτί look τους

Κυριακή του Πάσχα σήμερα και οι περισσότεροι απόλαυσαν την ημέρα, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένεια, τους συγγενείς ή τους φίλους τους. Η Άντα Λιβιτσάνου γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα μαζί με τον σύζυγό της, Στάθη Σπηλιωτόπουλο.

Οι δυο τους, αν και μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 και από τότε πορεύεται μαζί και ευτυχισμένο μέσα στο πέρασμα των χρόνων. 

Το απόγευμα της Κυριακής, η Άντα Λιβιτσάνου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του και να χαμογελά. Όπως θα δεις, οι δυο τους ντύθηκαν ασορτί στα μπλε, γεγονός που, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, έγινε τυχαία.

“Ασορτί! Εύχομαι να μην γίνει κανένα alien invasion μόνο γιατί έχω φανταστεί αρκετά συνολάκια ακόμα (έγινε τυχαία αυτό να ξέρετε) Χρόνια πολλά λοιπόν αγαπημένοι μου! Υγεία για όλους; όλα τα άλλα γίνονται και φτιάχνονται. Σας αγαπώ”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More