Άντα Παπανδρέου: Σπάνια έξοδος σε fashion event για καλό σκοπό! [pics]

Μπορεί οι επίσημες εμφανίσεις της να είναι μετρημένες στα δάχτυλα, η Άντα Παπανδρέου όμως στηρίζει πάντα του φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι, αυτήν τη φορά βρέθηκε σε ένα ξεχωριστό fashion event στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.

Πρόκειται για την παρουσίαση της νέας συλλογής της madame shoushou που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Επιχειρηματική Ανάπτυξη», με στόχο την υποστήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά με αναπηρία, όπου βρέθηκε πλήθος κόσμου.

Ανάμεσά τους ήταν και η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, που έχει ορίσει πια νέα δεδομένα στη ζωή της. Το ζευγάρι, μετά από 26 χρόνια κοινής πορείας, έχει γυρίσει σελίδα και η καθημερινότητα και των δύο έχει διαμορφωθεί διαφορετικά. Ο πρώην πρωθυπουργός, μάλιστα, έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, ενώ η Άντα Παπανδρέου κάνει λίγες και καλές επίσημες εξόδους, κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα!

Στη συγκεκριμένη fashion εκδήλωση πάντως, βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz και απόλαυσαν το ξεχωριστό θέαμα.

Δες φωτογραφίες:

Σπύρος Φωκάς ( Α’ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ Α.Ε. και Α’ Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες Α.Ε ), Ελίνα Κορδάλη, Μαριάννα Μόσχου ( Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ ), Πετρ Ματεγιόφσκι ( Petr Matejovsky- Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ)

Έλενα Μητσοπούλου Ντάβλα, Μαρία Χατζηαναστασίου, Έλενα Βρεττού, Βιβή Μπασινά

Βιβή Μπασινά, Γιώργος Ντάβλας

Άντα Παπανδρέου, Σίσσυ Παπαδήμα, Ελισάβετ Μακρή

Κώστας Τσουρός, Σοφία Τουντούρη

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Yara Saboya, Μπεατρίς Στεροδήμα, Μέγκι Ντε Λούκα

Σάντυ Μπήτρου, Τέντυ Γερουλάνου

Μυρτώ Κάζη, Νάνσυ Παπαδημητρίου, Κορίνα Βρούσια, Μαριτίνα Χαλβατζή

Read More

And More