Αντέδρασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο J2US – «Διαφωνώ! Είπε η κυρία Βανδή ότι…»

Η κριτική που δέχτηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο J2US από τη Δέσποινα Βανδή δεν άρεσε καθόλου στη γνωστή παρουσιάστρια, κάτι που η ίδια εξέφρασε με δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”.

«Εγώ το χάρηκα πάρα πολύ γιατί είπα κάτι τελείως διαφορετικό και μου αρέσει πολύ να διευρύνω τα όριά μου και να τα γνωρίζω. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι συμπαίκτες μου απόρησαν με τη βαθμολογία της επιτροπής. Μου είπαν ότι ανατρίχιασαν όταν μας άκουσαν και ότι το είπαμε άρτια. Και χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα να συγκινήσω τους συμπαίκτες μου. Το τραγούδι το είπαμε καλά. Μου είπαν κάτι για την έκφραση, με το οποίο διαφωνώ. Είπε η κυρία Βανδή ότι αυτή η γυναίκα που το λέει φτάνει στην τρέλα, στην παράνοια. Διαφωνώ κάθετα. Ίσα ίσα είναι μια δήλωση και το λέει ότι “δεν είναι τρέλα, ούτε μανία, δεν είναι παραλογισμός”, Δέσποινα. Είναι απλά θυμός.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο το στίχο, το ποίημα, το δοκίμιο. Εγώ έτσι το αντιλήφθηκα, έτσι το είπα, όλα καλά», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Πηγή: zappIT

Read More

And More