Αντελίνα Βαρθακούρη: Η μεγάλη απόφαση που πήρε πριν μερικούς μήνες και η αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι τελευταίοι μήνες φαίνεται πως ήταν μήνες αλλαγών για την Αντελίνα Βαρθακούρη. Η παρουσιάστρια που φέτος απέχει από την τηλεόραση πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram στην οποία βλέπαμε την πρώτη μεγάλη αλλαγή επάνω της, αυτή δεν είναι άλλη από την μεγάλη απώλεια κιλών που είχε. (δες εδώ την ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό που δημοσίευσε η Αντελίνα Βαρθακούρη)

Ωστόσο, όλους αυτούς τους μήνες η Αντελίνα Βαρθακούρη φροντίζει επιμελώς να μη δημοσιεύει φωτογραφίες στις οποίες να φαίνονται τα μαλλιά της. Σε κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει φοράει μαντήλια ενώ στην πρόσφατη ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό, έχει φροντίσει να καλύψει ολόκληρο το κεφάλι της με ένα μεγάλο καπέλο.

Σήμερα όμως, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε πως πριν μερικούς μήνες πήρε την απόφαση να επαναφέρει το χρώμα των μαλλιών της στο φυσικό τους και να μην τα ξαναβάψει ποτέ, μια απόφαση που την έχει κάνει όπως έγραψε, να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό της.

«Αρκετούς μήνες πριν πήρα την απόφαση να αφαιρέσω όλα τα extensions απ’ το κεφάλι μου. Ακόμα με θυμάμαι να παθαίνω σοκ όταν τα έβγαλα και τότε κατάλαβα πόσο κακό έκανα στα μαλλιά μου προσπαθώντας να παρέμβω τόσο πολύ και να αλλάξω σε κάτι τελείως διαφορετικό το χρώμα μου. Τότε πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη φυσική μου απόχρωση αλλά και να μην τα ξαναβάψω.

Μέσα σε λίγο καιρό είδα άλλα μαλλιά, σαν να με ευχαριστούσαν που τα έσωσα με το να τα αφήσω στην ησυχία τους. Πλέον δεν βάφω τα μαλλιά μου, αγαπώ τις λίγες αλλά υπέροχες, αστραφτερές, ασημένιες, λευκές τρίχες μου και μαθαίνω να αγαπώ τη φύση μου. Όσο μεγαλώνω με αγαπώ περισσότερο, είμαι ευγνώμων και με αποδέχομαι. Μην φοβάστε να μεγαλώνετε…αυτά τα σημάδια του χρόνου πάνω μας είναι η εμπειρία μας αλλά και η φινέτσα μας. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω πλέον. Να είστε όπως σας κάνει ευτυχισμένες και όπως νιώθετε όμορφες…εγώ επιλέγω το φυσικό…εσείς θα θέλατε να το δοκιμάσετε;» έγραψε στην ανάρτησή της η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Read More

And More