Αντελίνα Βαρθακούρη: Η συμφωνία με τον Alpha που δεν τηρήθηκε και η on air συγκίνηση (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Αντελίνα Βαρθακούρη λίγες μόλις μέρες Αντελίνα Βαρθακούρη: Τίτλοι τέλους από τον Alpha

H παρουσιάστρια που μετά το τέλος της εκπομπής “Αντελίνα χτύπα το κουδούνι” παρέμεινε στο δυναμικό του σταθμού χωρίς να έχει ωστόσο αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο project, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αυτή η συνεργασία δεν ευδοκίμησε. Κάποια στιγμή μάλιστα, η Αντελίνα Βαρθακούρη ενθυμούμενη όσα έγιναν και όσα την ενόχλησαν δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

“Το διαζύγιο με τον Alpha ήταν από κοινού. Ήταν ένα ραντεβού πολύ γρήγορο, δυο λεπτών. Είχαμε πολύ καιρό να μιλήσουμε… Με το κανάλι και τα παιδιά που συνεργαστήκαμε έχω πολύ καλή σχέση” είπε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη και συνέχισε, “Είναι απλά κάποιοι άνθρωποι που είναι στο σταθμό με τους οποίους δεν είχαμε χημεία…. Δε μου αρέσει να μιλάω όμως γιατί δεν είναι εδώ και η άλλη πλευρά που θα είχε να πει τα δικά της πράγματα και να δώσει τη δική της οπτική. Φαντάζομαι ότι όταν ξεκίνησε η συνεργασία και η άλλη πλευρά είχε κατά νου τα καλύτερα για να πάει κάτι καλά. Ποιος ξεκινάει μια συνεργασία για να μην πάει καλά;”

Aυτή της η ατάκα στάθηκε η αφορμή για να τη ρωτήσει η Φαίη Σκορδά αν αυτή η συνεργασία ξεκίνησε όμορφα. Τότε, η Αντελίνα Βαρθακούρη παίρνοντας μια βαθιά ανάσα και κάνοντας μια μεγάλη παύση δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και λίγο μετά είπε: “Δυσκολεύομαι γιατί είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Δεν τη χάρηκα την εκπομπή γιατί δεν ήμουν εγώ, δεν ήμουν ο εαυτός μου. Μέχρι τότε έκανα ζωντανή εκπομπή” και συνέχισε εκφράζοντας το παράπονό της για όσους είπαν πως ήταν απλά μια παίκτρια του Globetrotters.

Ακόμη, η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέφερε πως μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξερε καν το όνομα της εκπομπής ενώ όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα είδε πράγματα που δεν της άρεσαν και στα οποία δε συμφωνούσε.

“Το παράπονό μου ήταν ότι όταν χτυπήθηκα από τους δημοσιογράφους για αυτή την εκπομπή, δε βγήκε να με στηρίξει κανείς από το κανάλι…. Αυτά που βλέπατε, από το μαλλί, το μακιγιάζ, τα ρούχα, τα πάντα ήταν η οπτική ενός άλλου ανθρώπου. Δεν είναι κακό…. Σε μένα δε βγήκε. Όταν κάνουμε πράγματα, και είσαι ενεργός είναι φυσιολογικό να κάνεις λάθη… Το παράπονό μου είναι ότι ήθελα να κάνω δικά μου λάθη” ανέφερε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις υπόλοιπες επαγγελματικές προτάσεις που δέχτηκε, τα επόμενα βήματά της αλλά και στο ενδεχόμενο να τη δούμε στον τελικό του Big Brother στο πλευρό του συζύγου της Χάρη Βαρθακούρη.

Read More

And More