Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι δημόσιες ευχές στον Γιάννη Πάριο και το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της

Ιδιαίτερη σημασία έχει η σημερινή ημέρα για την οικογένεια της Αντελίνας Βαρθακούρη καθώς σήμερα γιορτάζει, όχι μόνο ο πατέρας της στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία, αλλά και ο πεθερός της, Γιάννης Πάριος.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, που εξέπληξε τους πάντες με την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της, θέλησε να γράψει και δημόσια δυο λόγια γι’ αυτούς τους δυο ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής της.

Πρώτα δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα της και έγραψε, «Πατέρα άρχοντα, χρόνια σου πολλά με υγεία, ευλογία, αρμονία, επιτυχίες και αγάπη. Είσαι ο πολυτιμότερός μου γιατί ξέρεις πολύ καλά πως σε επιλέγω, σε σέβομαι, σε εκτιμώ, σου έχω αδυναμία και σε λατρεύω, όχι γιατί είσαι πατέρας μου αλλά γιατί κι αν δεν ήσουν, θα σε έβρισκα όπου κι αν ήσουν πάνω στη Γη και θα σε επέλεγα για πατέρα. Σε ευχαριστούμε και σε αγαπάμε απέραντα. Πάντα δίπλα σου. Χάρης, Αντελίνα, Μελωδία, Λιόνα». 

Στη συνέχεια, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιάννη Πάριου σημειώνοντας, «Ο πατέρας του άντρα που λατρεύω. Ο παππούς των παιδιών μου. Μια σχέση ζωής για πάντα, γεμάτη αγάπη και σεβασμό. Σε ευχαριστώ για όλα. Χρόνια πολλά πατέρα, γεμάτα υγεία, ευτυχία, δημιουργία, αγάπη και φως. Σε αγαπάμε πολύ. Χάρης, Αντελίνα, Μελωδία, Λιόνα».

Read More

And More