Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι λέει για το τηλεοπτικό της διαζύγιο με τον Alpha, μόνο στο TLIFE

H Αντελίνα Βαρθακούρη λύνει τη σιωπή της και μιλά αποκλειστικά στο TLife για το τηλεοπτικό της διαζύγιο με τον Alpha. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, η απόφαση πάρθηκε κοινή συναινέσει, μετά από ένα ραντεβού που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Εγώ θα σου κάνω μία δήλωση και θα σου πω ότι ήταν κοινή συναινέσει με τον Alpha αυτή η απόφαση. Δεν είχε προαναγγελθεί κάτι, δεν είναι ότι εγώ το γνώριζα αυτό το πράγμα. Κάναμε ένα ραντεβού, το οποίο έπρεπε να γίνει, διότι δεν είχαμε μιλήσει εδώ και καιρό με τον σταθμό, έγινε το ραντεβού αυτό και αποφασίσαμε να σταματήσει η συνεργασία μας.

Και σωστά έγινε γιατί δεν είμαι και εγώ από τους ανθρώπους που μπορώ να κάθομαι και να πληρώνομαι. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου”, δήλωσε στο TLife η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Να αναφέρουμε ότι η παρουσιάστρια στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ήταν η οικοδέσποινα της εκπομπής “Αντελίνα χτύπα το κουδούνι”, ωστόσο το συγκεκριμένο project δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα από το κανάλι κι έριξε σύντομα τίτλους τέλους.

Σήμερα ο Alpha με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε τη λήξη της συνεργασίας του με την Αντελίνα Βαρθακούρη.

“O Alpha και η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησαν σήμερα σε λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας, κοινή συναινέσει. Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει.”

Σε επικοινωνία με την Αντελίνα Βαρθακούρη, εκείνη επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν ακουστεί ότι μετά το τέλος του project ”Αντελίνα χτύπα το κουδούνι”, της είχε γίνει μία νέα προσέγγιση από το κανάλι και της είχαν προτείνει να συμμετάσχει σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του καναλιού.

“Μου είχε γίνει μια τέτοια πρόταση, αλλά δεν ήταν αυτή η συμφωνία μας. Εξαρχής ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που είχαμε συμφωνήσει, γι αυτό υπάρχουν τα συμβόλαια. Κάποια στιγμή μου έγινε μία πρόταση, όταν τελείωσε το “Αντελίνα χτύπα το κουδούνι”, για κάτι το οποίο δεν είχαμε συμφωνήσει, οπότε αρνήθηκα γιατί εξαρχής γνώριζαν οι άνθρωποι ότι εγώ για συγκεκριμένα πράγματα πήγα στον Alpha. Ήταν συγκεκριμένη η συμφωνία μας, οπότε θα ήμουν αρνητική, όχι για τη συγκεκριμένη πρόταση, αλλά για όποια εκπομπή”, ανέφερε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μιλώντας για το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha τονίζει στο TLife ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ιθύνοντες του ομίλου. 
Με τον όμιλο, η σχέση μου είναι άριστη, δεν έχω κανένα παράπονο! Στον όμιλο ανήκει και το Star, έχω εξαίσια σχέση από το “Globetrotters”. Συνεργαστήκαμε άψογα! Δεν έχω παράπονα ούτε από τον Alpha. Το να διαφωνείς με κάποιους ανθρώπους είναι άλλο πράγμα, αυτό”, συμπλήρωσε η όμορφη παρουσιάστρια.

Δες εδώ την αντίδραση του συζύγου της, Χάρη Βαρθακούρη, μετά τη λήξη της συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό. 

Read More

And More