Αντελίνα Βαρθακούρη: Το δημόσιο μήνυμα μετά την επανεμφάνισή της στα social media – «Με έχετε συγκινήσει»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έστειλε τις ευχές της μέσω instagram για το νέο έτος, δημοσιεύοντας selfie φωτογραφία της, μετά από 2,5 χρόνια. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, όλο αυτό το διάστημα έμενε ενεργή στα social media, αποφεύγοντας ωστόσο να ποζάρει στην κάμερα.

«Μετά από περίπου δυόμιση χρόνια που έχω “εξαφανιστεί” και μετά από αρκετά μηνύματα σας, τα οποία τα διαβάζω όλα, ήρθε η ώρα να ανεβάσω μια σημερινή φωτογραφία μου, που έβγαλε η κόρη μου και να σας ευχηθώ με όλη μου την αγάπη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ», έγραψε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έστειλαν με τη σειρά τους τις ευχές τους, ενώ σχολίαζαν τη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού μετά από χρόνια, η παρουσιάστρια έγινε και πάλι μελαχρινή.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση η Αντελίνα Βαρθακούρη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Πραγματικά τα σχόλια σας, ο χρόνος του καθενός σας που διαθέσατε για μένα για να γράψετε μια γλυκιά κουβέντα, δεν φαντάζεστε πόσο με έχετε συγκινήσει και πως με έχετε κάνει να αισθάνομαι μετά απο χρόνια.

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη κι εύχομαι να είμαι αντάξια της αγκαλιάς σας. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ και τόσο βαθιά. Να έχετε υγεία κι ευλογία στα σπιτικά σας», έγραψε χαρακτηριστικά για τα μηνύματα που έλαβε. 

 

Read More

And More