Ανθή Βούλγαρη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για το ντοκιμαντέρ για τα Τέμπη

Το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η Ανθή Βούλγαρη για το δυστύχημα των Τεμπών «Μαμά έρχομαι» προβλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου μέσα από τη συχνότητα του Mega. 

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ αυτό αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έγιναν στα social media η Ανθή Βούλγαρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη.

«Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που το αγκάλιασε γιατί φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει το ζήτημα των Τεμπών. Ήταν ένα 4μηνο ταξίδι έρευνας και ρεπορτάζ και ήταν ένα αποτέλεσμα που βγήκε με πολύ σεβασμό σε αυτό που κάναμε. Δεν είδα το ντοκιμαντέρ στο σπίτι, δεν άντεξα. Στη δουλειά μας πρέπει να είμαστε αμέτοχοι και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με απόλυτη ψυχραιμία, αλλά αυτό σε ξεπερνάει. Επειδή έπρεπε να μιλήσω με ώρες με αυτούς τους γονείς, δεν γίνεται να μην σε ακουμπήσει, θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς. Θα υπάρξει συνέχεια για τα Τέμπη» είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Όταν στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τους χρήστες που σχολίασαν περί υπερπροβολής της και πως υπήρχαν περισσότερα πλάνα δικά της από τους συνεντευξιαζόμενους, η Ανθή Βούλγαρη απάντησε: «Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό. Πάντα υπάρχουν αρνητικά σχόλια, δε μπορούσε να αρέσουμε σε όλους. Ο στόχος μας ήταν να γίνει μια δουλειά με απόλυτο σεβασμό. Οι οικογένειες έμειναν ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα και ο στόχος ήταν να ακουστεί η φωνή τους και αυτό έγινε. Σαφώς υπάρχουν και στοιχεία που μπορεί να μην άρεσαν σε όλους, το ακούω».

 

Read More

And More