Τους έξι πιο όμορφους μήνες της ζωής της έχει περάσει η Ανθή Βούλγαρη, καθώς απολαμβάνει τη μητρότητα έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και τον γιο τους.
Η μητρότητα έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά της και την έχει γεμίσει με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Σήμερα, ηΑνθή Βούλγαρη εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκε να απολαύσει μια μικρή βόλτα με τον γιο τους και το σκυλάκι τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η ίδια, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους από τη βόλτα τους και το συνόδευσε γράφοντας: «Πρωινή βόλτα με τα μωρά μου».
Λίγες ώρες μετά, μητέρα και γιος επέστρεψαν σπίτι και η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα ακόμη στιγμιότυπο με τον μπόμπιρά της, εκφράζοντας παράλληλα τα συναισθήματά της για τον γιο της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα ποδαράκια του μικρού της και έγραψε: «Ποιος θα μου το έλεγε ότι θα καρδιοχτυπούσα για δύο πατουσάκια. Η ζωή μου όλη».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ