Ανθή Βούλγαρη: Το πρώτο μήνυμα μετά τον παραμυθένιο γάμο της στο Πήλιο (pic)

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης μετά από περίπου 3,5 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού έχοντας στο πλευρό του πολύ κοντινούς του ανθρώπους λόγω των μέτρων προστασίας.

Το ραντεβού δόθηκε στο Πήλιο και όμορφη δημοσιογράφος έλαμπε από ευτυχία μέσα στο ρομαντικό νυφικό της. Η Ανθή Βούλγαρη έφτασε στην εκκλησία πάνω σε ένα άλογο και δεν έπαψε στιγμή να χαμογελά. (Δες εδώ φωτογραφίες από το γάμο)

Μερικά εικοσιτετράωρα μετά το ευτυχές γεγονός, η Ανθή Βούλγαρη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ομορφότερη ημέρα της ζωής της σημειώνοντας:

“Στο μαγικό βουνό των Κενταύρων… Στο χωριό που μεγάλωσα… Πλάι πλάι… Ζήσαμε το δικό μας παραμύθι. Όσοι αγαπάμε και μας αγαπούν ήταν δίπλα μας. Θα θέλαμε να έχουμε προσκαλέσει περισσότερους, λόγω των συνθηκών όμως δεν μπορέσαμε. Ξέρουμε πως όσοι δεν λάβατε το προσκλητήριο έχετε κατανόηση. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας! Κώστας – Ανθή 6-9-2020.. Το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει τώρα!”.

Να ζήσετε!

Read More

And More