Άνθιμος Ανανιάδης: Πού βρέθηκε την ώρα που τα δημοσιεύματα οργιάζουν για κρίση στη σχέση του

Όλα ξεκινησαν με ένα unfollow στο instagram και οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν για κρίση στη σχέση της Μαρίας Νεφέλης Γαζή με τον Άνθιμο Ανανιάδη.Ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου τους Τιμόθεου φαίνεται πως το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Το TLIFE επικοινώνησε με πολύ στενό πρόσωπο από το περιβάλλον της 19χρονης και σε ερώτηση για το αν ισχύουν όσα ακούγονται για τη σχέση της με τον Άνθιμο, απάντησε πως αν είναι να γίνουν κάποιες δηλώσεις για το θέμα θα γίνουν από την πλευρά του ζευγαριού, αφού είναι καθαρά δικό του θέμα.

Η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη σε τηλεφωνική της επικοινωνία με ρεπόρτερ της εκπομπής “Φτιάξε Καφέ να στα Πω” είπε: “Αγαπώ πολύ και τους δύο, αλλά σέβομαι την οικογενειακή τους ζωή. Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν πράγματα, με πρωτοβουλία που πρέπει να αναλάβει ο ίδιος ο Άνθιμος“.

Το βράδυ της Πέμπτης κι ενώ στα δημοσιογραφικά γραφεία υπήρχε έντονη κινητικότητα για την επιβεβαίωση ή τη διάψευση της κρίσης, ο ηθοποιός βρισκόταν σε γνωστό στέκι της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον συνάντησε στο Χαλάνδρι στο “The Abbot” με την παρέα του και έδειχνε χαμογελαστός και κεφάτος.

Άνθιμος Ανανιάδης-Σοφία Χαρμαντά-Νίκος Γεωργιάδης

Νίκος Παπαδάκης-Άνθιμος Ανανιάδης-Νίκος Γεωργιάδης

Read More

And More