Αντιδήμαρχος οδήγησε ασθενοφόρο για να σώσει έναν άνθρωπο!

Ο αντιδήμαρχος Σκιάθου Δημήτρης Διολέτας έδειξε μεγάλη ανθρωπιά με την κίνησή του να μεταφέρει ο ίδιος με ασθενοφόρο έναν 25χρονο εργάτη που είχε ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα. Προχθές νωρίς το βράδυ ένας αλλοδαπός παγιδεύτηκε σε μια δεξαμενή.

Το αφεντικό του άτυχου άνδρα μόλις τον βρήκε, κάλεσε κατευθείαν την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ο 25χρονος ήταν σοβαρά τραυματισμένος και έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο Κέντρο Υγείας. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν μπορούσαν να βρουν ασθενοφόρο.

Οπότε ο αντιδήμαρχος κ.Διολέτας όπως περιγράφει στην εφημερίδα Espresso, μόλις ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου για το περιστατικό αλλά και ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο, αμέσως πήγε στο Κέντρο Υγείας, πήρε ένα ασθενοφόρο, χωρίς να ρωτήσει κανέναν προκειμένου να σώσει τον άτυχο εργάτη.

”Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν υπάρχει ασθενοφόρο λειτούργησα ενστικτωδώς. Πήρα το μηχανάκι μου και πήγα στο Κέντρο Υγείας, όπου χωρίς να ρωτήσω κανέναν πήρα τα κλειδιά του ασθενοφόρου, έβαλα μπρος και πήγα στο σημείο που είχε συμβεί το εργατικό ατύχημα. Ο νεαρός ήταν αρκετά χτυπημένος και σπαρταρούσε σαν το ψάρι. Ήδη είχε φτάσει γιατρός που του είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Όλοι μαζί τον μεταφέραμε στο Κεντρο Υγείας”, είπε.

Με το που παρέδωσε ο αντιδήμαρχος τον τραυματιμένο 25χρονο στους γιατρούς, εκείνοι του έβαλαν τις φωνές που άρπαξε χωρίς άδεια το ασθενοφορό.

Read More

And More