Αντιγόνη Παφίλη: Δες την σύζυγο του Νίκου Ορφανού να κάνει κοιλιακούς στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Μπορεί κάποτε η γυμναστική να έμοιαζε απαγορευτική για τις εγκύους, όμως τα τελευταία αρκετά χρόνια η άσκηση θεωρείται απαραίτητη για την υγεία της μέλλουσας μητέρας και του μωρού της και κλειδί για έναν πιο εύκολο τοκετό. Η Αντιγόνη Παφίλη λοιπόν δεν έχει βγάλει τη γυμναστική από την καθημερινότητά της στην πρώτη εγκυμοσύνη της.

Η σύζυγος του ηθοποιού και βουλευτή Νίκου Ορφανού επισκέπτεται γυμναστήριο στα βόρεια προαστία σε τακτική βάση και γυμνάζεται σε ειδικά προγράμματα για εγκύους.


“Είμαι τόσο περήφανη για τον εαυτό μου! Δεν έχω πια μέση αλλά αγαπώ την κοιλίτσα μου! Θα κάνω κοιλιακούς φέτος” έγραψε η Αντιγόνη Παφίλη που σε λίγους μήνες περιμένει την άφιξη του γιου της στον κόσμο, δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία της.

Από παλιότερη επίσκεψή της στο ίδιο γυμναστήριο

Όπως έχει αποκαλύψει στο προσωπικό της blog, “antoulasstories”, έχει επιπλέον δοκιμάσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και την μέθοδο της prenatal yoga.

“Η γιόγκα είναι ό,τι καλύτερο για την εγκυμοσύνη για πολλούς λόγους. Έχω όμως τον πιο σημαντικό. Η αναπνοή, η σωστή αναπνοή είναι αυτή που σε προετοιμάζει για τον τοκετό, ενώ όλη η πρακτική εξυπηρετεί πια ένα σκοπό, να σε μάθει να δίνεις χώρο σε αυτό το πλάσμα που έρχεται στη ζωή από το σώμα σου και την ψυχή σου”, έγραφε μετά την πρώτη της εμπειρία με την yoga κατά την εγκυμοσύνη της η Αντιγόνη Παφίλη.

Read More

And More