Αντιγόνη Παφίλη: Το “παράπονο” της συζύγου του Νίκου Ορφανού στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Το αγοράκι της μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο και η εγκυμονούσσα Αντιγόνη Παφίλη χαίρεται κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της, ακόμα και τις αϋπνίες που έχει αρχίσει να βιώνει στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Η σύζυγος του βουλευτή με το Ποτάμι και ηθοποιού Νίκου Ορφανού έχει μόνο ένα “παράπονο” που το εξέφρασε με μία selfie μέσω του λογαριασμού της στο Instagram… “Δεν έχω μέση… μόνο κοιλιά” έγραψε μεταξύ άλλων δημοσιεύοντας την πιο κάτω φωτογραφία.

#bohogirl_tromara_mou #den_eho_mesi #monokoilia #varelopoihsh #7month #san_na_katapia_gata #kai_pou_eisai_akomi

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Antigoni Pafili (@antoula) στις


Η Αντιγόνη Παφίλη είναι στην πραγματικότητα ενθουσιασμένη με την μαγική περίοδο των 9 μηνών της εγκυμοσύνης που βιώνει και το εκφράζει μέσα από το προσωπικό της blog antoulasstories. Η δημοσιογράφος μάλιστα αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή της πώς έχει ήδη αρχίσει να “επικοινωνεί” με τον τρόπο της με το μωρό της που μεγαλώνει στην κοιλιά της.

“Είναι οι μοναδικοί 9 μήνες που θα κουβαλώ συνέχεια μαζί μου, το μωρό μου. Είμαστε ένα μέχρι τη στιγμή που θα βγει στον κόσμο και απο εκεί και πέρα, απλά θα στέκομαι δίπλα του, από πίσω να τον βλέπω και να είμαι εκεί, όταν αυτός θα το ζητά. Και πραγματικά απολαμβάνω αυτές τις στιγμές της ηρεμίας που μου χαρίζει. Έχει το πάνω χέρι αυτός ο άντρας στη ζωή μου. Ότι θέλει αυτός γίνεται… και από τόσο νωρίς!

Νομίζω ότι όχι μόνο μας ακούει και μαθαίνει τις φωνές μας, αλλά αντιδρά και στις προσπάθειες μου για επικοινωνία. Μπορεί να με πεις και υπερβολική, το ξέρω, αλλά κάθε φορά που σκουντάω την κοιλιά μου, με το συνθηματικό μας, τσουπ μου δίνει μία κλωτσιά!” γράφει χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Παφίλη.

So happy #itsaboy!! we are waiting for you #babyboy#orhanaki#nini

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Antigoni Pafili (@antoula) στις


Μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ορφανό έχουν ήδη αρχίσει να του διαβάζουν, να του μιλάνε και να του βάζουν να ακούει μουσική και σίγουρα ανυπομονούν και οι δύο για τη στιγμή που επιτέλους θα τον γνωρίσουν από κοντά.

Read More

And More